Tərkibi.
4 banan (bu zövqdən aslı olaraq dəyişə bilər),
400 qr üyüdülməmiş yulaf,
Kişmiş, ərik, qoz, fındıq, günəbaxan tumu v.s.
Hazıralanması.
Bananları blenderdə xırdalayın, yulaf lopasını əlavə
edin. Qatı kütlə alınacaq.
Bunu bir iri qaba tökün, ürəyiniz istəyən digər ərzaqları - qoz-fındıq, araxis,
günəbaxan tumu, kişmiş, ərik, incir qurusu və s. əlavə edib qarışdırın. 5 dəqiqə
saxlayın ki, xəmir özünü tutsun.
Sonra xəmirdən qaşıqla götürüb perqament döşənmiş siniyə (yaxud silikon siniyə)
qoyun.
170 dərəcə qızdırılmış sobada qızılı rəng alınca, kənarlarında qızılı halə əmələ
gəlincə bişirin. Təxminən 10-15 dəqiqə edir.
(Video Resept Üçün Aşağıdakı Linkə Keçin).
0 yorum :
Yorum Gönder