Yemek Sergisi
Reseptlər və Mətbəx Dizaynı
Home » , » Diyetik Yulaf Peçenye Resepti

Diyetik Yulaf Peçenye Resepti

Written By Unknown on 23 Ocak 2016 Cumartesi | 12:08

Tərkibi.

4 banan (bu zövqdən aslı olaraq dəyişə bilər),
400 qr üyüdülməmiş yulaf,
Kişmiş, ərik, qoz, fındıq, günəbaxan tumu v.s.



Hazıralanması.


Bananları blenderdə xırdalayın, yulaf lopasını əlavə edin. Qatı kütlə alınacaq.

Bunu bir iri qaba tökün, ürəyiniz istəyən digər ərzaqları - qoz-fındıq, araxis, günəbaxan tumu, kişmiş, ərik, incir qurusu və s. əlavə edib qarışdırın. 5 dəqiqə saxlayın ki, xəmir özünü tutsun.
Sonra xəmirdən qaşıqla götürüb perqament döşənmiş siniyə (yaxud silikon siniyə) qoyun.
170 dərəcə qızdırılmış sobada qızılı rəng alınca, kənarlarında qızılı halə əmələ gəlincə bişirin. Təxminən 10-15 dəqiqə edir.
(Video Resept Üçün Aşağıdakı Linkə Keçin).

SHARE

About Unknown

0 yorum :

Yorum Gönder