Xəmir üçün.
2
ədəd yumurta,
1
stəkan pudra şəkər,
250
qr. kərə yağı,
Yarım
stəkan xama və ya qatıq,
1
poket vanil və qabartma tozu.
Krem.
200
qr. kərə yağı,
1
banka qatılaşdırılmış süd,
Arası
üçün qoz ləpəsi,
Şaftalı
rəngini əldə etmək üçün sarı və qırmızı rəngləndirici.
Hazırlanması.
İlk
öncə ələ yapışan xəmir yoğururuq və soyuducuya qoyuruq. Daha sonra xəmir əlin
işində yumurulanaraq bir tərəfindən barmaqla basılaraq (saftalının bir tərəfinin
formasını əldə etmək üçün). Sonra basıq tərəf aşağıya olmaq şərti ilə sobaya
düzür və 150 dərəcə qızdırılmış sobada bişiririk. Üzərinin qızarmaması üçün
diqqət edirirk.
Sobadan
çıxardıqdan sonra soyumasını gözləyir və soyuduqdan sonra yastı tərəfinə krem və
qoz qoyub digər yastı tərəflə yapışdırırıq. Növbədə isə görünüş üçün pambığın
bir tərəfinə sarı, digər tərəfinə isə qırmızıya batıraraq rəngləyirik və üzərinə
şəkər tozu əlavə edirirk. Daha təbii olsun deyə yarpaq əvəzinə nanədən istifadə
edə bilərsiniz. Nuş Olsun........
(Video Resept Üçün Aşağıdakı Linkə Keçin).
(Video Resept Üçün Aşağıdakı Linkə Keçin).
(Video Resept Üçün Aşağıdakı Linkə Keçin).
0 yorum :
Yorum Gönder