Tərkibi.
1 yumurta ağı,
1 stəkan qatıq,
1 stəkan qatıq,
125
qr kərə yağı.
3.5
stəkan un,
Qabartma tozu,
1 çay qaşığı duz,
1/3 stəkan duru yağ,
Qabartma tozu,
1 çay qaşığı duz,
1/3 stəkan duru yağ,
İçi
üçün ag pendir istifadə edin.
Üzəri Üçün.
Yumurta,
Çörək otu,
Hazırlanması.
Çörək otu,
Hazırlanması.
İlk
əvvəl ədviyyatlardan xəmir yoğrulur və əldə edilən xəmirdən təxminən 5 mm
qalınlığında yuxa əldə edilirDaha sonra onu stəkanla kəsir və içliyini əlavə
edirik. İçlik xəmirin içinə qoyulduqdan sonra, ona istədiyimiz formanı verərək,
üzərinə yumurta, çörək otu səpirik. Siz formanı uzunsov, yumru şəkildə edə bilərsiniz.
Daha sonra 180 dərəcə qızdırılmış sobada bişiririk. Reseptin hazırlanması təxminən
1.5 saatınızı alacaq və 10 nəfər üçün nəzərdə tutulmuşdur. Nuş Olsun........
0 yorum :
Yorum Gönder