Yemek Sergisi
Reseptlər və Mətbəx Dizaynı
Home » , » Pendirli Peraşki

Pendirli Peraşki

Written By Unknown on 16 Şubat 2016 Salı | 04:47

Tərkibi.
1 yumurta ağı,
1 stəkan qatıq,
125 qr kərə yağı.
3.5 stəkan un,
Qabartma tozu,
1 çay qaşığı duz,
1/3 stəkan duru yağ,
İçi üçün ag pendir istifadə edin. 


Üzəri Üçün.
Yumurta,
Çörək otu,


Hazırlanması.
İlk əvvəl ədviyyatlardan xəmir yoğrulur və əldə edilən xəmirdən təxminən 5 mm qalınlığında yuxa əldə edilirDaha sonra onu stəkanla kəsir və içliyini əlavə edirik. İçlik xəmirin içinə qoyulduqdan sonra, ona istədiyimiz formanı verərək, üzərinə yumurta, çörək otu səpirik. Siz formanı uzunsov, yumru şəkildə edə bilərsiniz. Daha sonra 180 dərəcə qızdırılmış sobada bişiririk. Reseptin hazırlanması təxminən 1.5 saatınızı alacaq və 10 nəfər üçün nəzərdə tutulmuşdur.  Nuş Olsun........

SHARE

About Unknown

0 yorum :

Yorum Gönder