Yemek Sergisi
Reseptlər və Mətbəx Dizaynı
Home » , » Pərişan Peçenye (kurabiyə)

Pərişan Peçenye (kurabiyə)

Written By Unknown on 4 Şubat 2016 Perşembe | 09:22

Tərkibi.
250 gr margarin 
2 yumurta 
1su bardağı şəkər 
1 qabartma tozu 
1 vanil 
1çay bardağı kişmiş 
1cay bardagi ceviz 
Yarım çay bardağı duru yağ 
3,5 su bardağı un 
Üzeri üçün pudraşəkər. 

Hazırlanması.
Unu çıxmaq şərti ilə, bütün ədviyyatları qarışdırır və daha sonra unu əlavə edirik. YoğururEve və qoz  büyüklüyündə parçalar qoparib, siniyə düzürük. Daha sonra, 200 dərəcə qızdırılmış sobada üzəri qızarana qədər  bişiririk. Sobadan aldıqdan sonra, soyumasını gözləyir və pudra şəkəri əlavə edirik. Reseptimiz süfrəyə verməyə hazırdır. Nuş Olsun........


SHARE

About Unknown

0 yorum :

Yorum Gönder